GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

A szaküzlet Pécsen a nagy OTP mellett, a Kereskedők Házában, a legalsó Római szinten található,

-ha az Árkád felől érkezik, akkor a nagy parkoló első Árkád felőli bejáratán kell bejönni az épületbe, majd ott a lépcső mellett bal oldalon található az üzlet.

– ha a Konzum felől érkezik, akkor az épület felső szintjén a Konzum felőli első bejáraton vagy az utcán az OTP felől lévő külső lépcső lejárón juthat az épültbe. Ha a Konzum felőli első bejáraton érkezik, akkor a bejárat utáni első lépcsőn le kell jönni az alsó szintre és a lépcső alatt található az üzlet.

– abban az esetben ha a külső lépcsőt használja az OTP felől jövet, akkor a lépcső közvetlenül a Római szintre vezet, leérve balra kell fordulni és az üzlet a belső lépcsősor mellett található bal oldalon.

Vénnyel is kiváltható terméket lehet a webshopon rendelni, de csak teljes árban, mivel törvényileg VÉNY beváltása csak személyesen lehetséges a szaküzletben. Abban az esetben, ha vényre felírt terméket szeretne vásárolni, szeretettel várjuk szaküzletünkben.

A rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus válasz üzenetet küld a megrendelő e-mail címére, a rendelés feldolgozása a következő munkanapon történik meg. Abban az esetben ha a fizetés módja előre utalás, a pénz beérkezését követően 1-4 munkanap alatt kapja meg a terméket, ha van raktáron vagy ha a gyártótól beszerezhető. Ha nincs raktáron és a gyártótól sem szerezhető be, adott idő alatt, a vevő e-mailben értesítést kap, hogy a megrendelt termék éppen nem elérhető vagy mikorra lesz elérhető, ezután a vevő írásban elállhat a vételi szándékától, a már estlegesen átutalt vételárat minél hamarabb, de legfeljebb 30 napon belül visszautaljuk.

Utánvétel megrendelés esetében a rendelés beérkezését követően a rendszer egy automatikus válasz üzenetet küld a megrendelő e-mail címére, a rendelés feldolgozása a következő munkanapon történik meg, ezt követően 1-4 munkanap alatt kapja meg a terméket, ha van raktáron vagy ha a gyártótól beszerezhető. Ha nincs raktáron és a gyártótól sem szerezhető be, adott idő alatt, a vevő e-mailben értesítést kap, hogy a megrendelt termék éppen nem elérhető vagy mikorra lesz elérhető, ezután a vevő írásban elállhat a vételi szándékától.

Higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek:

Higiéniai termékek(testtel és testnedvekkel közvetlenül érintkező termékek, mint pl.: vér, nyál, anyatej, izzadtság, vizelet, széklet, stb.) cseréjére nincs lehetőség. Ilyen termék pl.: fogkefe, fehérnemű, talpbetét, harisnya, zokni, lepedő, vércukormérő, tesztcsík, végtagrögzítők, gyógyászati eszközök, masszázsolaj, lábápolási termékek, pelenkák, stb.

A higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetén nem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségvédelmi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldhetjük, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba.

45/2014-es Kormányrendelet 29§ (1)

Nem talált választ kérdésére? Írja meg nekünk!

[contact-form-7 id=”5″]