Akció!
,

FISIO CHAMBER ANTISZTATIKUS INHALÁLÓ ÉS MASZK 0-3 vagy 3-6 ÉVES KORIG

Spray formában kapható inhalációs gyógyszerek könnyű és hatékony belélegeztetését teszi lehetővé gyermekek részére maszkon keresztül.

Antisztatikus inhaláló chamber vision szeleppel, kimért dózisú inhalációhoz (MDI). A speciális antisztatikus kamra biztosítja a gyógyszer maradéktalan szuszpenzióját, növelve a beteg rendelkezésére álló dózist. A Vision szelep mozgása jelzi a belégzést, és teszi lehetővé a megfelelő használat ellenőrzését. Alacsony áramlási ellenállással rendelkezik, így minimális belégzési erővel nyitható,emiatt az alacsony légzési térfogattal rendelkező betegek számára is alkalmas.

Az univerzális Proper Fit rugalmas szilikonból készült adapter tökéletesen illeszkedik a piacon elérhető összes inhaláló csatlakozóhoz.

A spirális kialakítású nyílásokat úgy alakították ki, hogy a gyógyszert az egyirányú szelepekre irányítsák, ezzel növelve a belélegezhető részecskék mennyiségét.

A puha anyagból és ergonómikus vonalvezetéssel készült maszk tökéletes kényelmet és szigetelést biztosít,lehetővé téve a megfelelő belégzési technikát a beteg számára. A biztonsági kilégző szelep teljes CO2 kilégzést biztosít.

Kétféle változatban:

Gyerek 3-6 éves korig

Újszülött 0-3 éves korig

Antisztatikus szelepes inhaláló chamber kimért dózisú inhalálóhoz. Mindig kövesse a használati útmutatóban leírtakat. 2 év folyamatos használat után ajánlatos kicserélni.

 

7500 Ft 6990 Ft Bruttó

Kiürítés
KOR

0-3 korig, 3-6 korig