,

BEURER MP 41 MANIKŰR ÉS PEDIKŰR KÉSZLET VILÁGÍTÁSSAL

A BEURER MP 41 Manikűr- és pedikűrkészlet tökéletes választás lehet mindenki számára, aki számára fontos az igényes megjelenés. Állítható sebességfokozatának köszönhetően 3800–4600 fordulat/perc sebességre képes. 7 különböző zafír bevonatú fejjel.
Világító LED fénnyel A készlet 7 különböző magas minőségű kiegészítőt tartalmaz: zafir kúp, zafir korong (finom, és durva), zafir szarucsiszoló,lángmaró, hengeres maró, filc kúp 2 állítható fokozat
Az óra járásával megegyező és ellentétes irányban történő működés
Csúszásmentes fogantyú
Fordulatszám: 3800–4600 fordulat/perc
Praktikus tárolóval
1 – zafírkorong, finom
Ennek a zafírkorongnak a különlegessége, hogy mindig csak a belső csiszolókorong forog, a külső foglalat azonban egy helyben áll. Ez a megoldás lehetővé teszi a köröm pontos reszelését anélkül, hogy a bőrt a gyorsan forgó korong megégetné.
2 – zafírkorong, durva: Ezzel a tartozékkal akár vastag körmöt is lereszelhet.
Mivel ezzel a tartozékkal a köröm nagy felületeit szedi le, itt is feltétlenül javallott az óvatosság.
3 – zafírkúp: Száraz bőr, szaruréteg és bőrkeményedés eltávolítása.
4 – filckúp: A körömszélek simítása és fényesítése reszelés után, valamint a körömfelület tisztítása. A fényesítést mindig körkörös mozgásokkal végezze, és ne tartsa egy helyen a filckúpot, mivel a súrlódás hatására erős hőfejlődés indulhat el.
5 – hengeres maró: Elfásodott lábköröm felületek lecsiszolása és durva
simítása. A kezeléshez vigye rá a körömfelületre párhuzamosan a hengeres marót, és lassú, körkörös mozdulatokkal távolítsa el a megfelelő körömréteget.
6 – lángmaró: Benőtt köröm leválasztásához. Vigye rá óvatosan a lángmarót a kezelendő felületre, és válassza le a felesleges körömrészeket.
A készülékhez a következő kiegészítések vannak mellékelve:
7 – zafírmaró, kerek: Ezzel a kiegészítő tartozékkal tyúkszemet távolíthat
el. Amikor ezt a tartozékot használja, ne feledkezzen el róla, hogy a tyúkszem bőrrétegének eltávolításakor az eszköz gyorsan behatol mélyen a bőrbe, és
így könnyen megsértheti vele a csonthártyát.
A feltéteket cukorbetegek is használhatják.

3 év Garancia

17509 Ft Bruttó