,

IRRIGÁTOR FECSKENDŐ KOMPLETT R-MED 10-ES (330 ML)

A hüvelyöblítő használata napjainkban a női egészségkultúra szerves része.
Az Ön által kiválasztott irrigátor a hüvely öblítésére használatos eszköz, melynek rendszeres használatával a hüvely természetes öntisztulása, higiénéje fenntartható, illetve visszaállítható a hüvelyváladék természetes flórája.
Az irrigátor speciálisan erre a célra kialakított tartályból, valamint egy becsavarható, rugalmas, a hüvely formájához igazodó toldalékcsőből áll.
Kérjük, forduljon nőgyógyászhoz a hüvely gyulladásos megbetegedése esetén, melyek leggyakrabban “égő” -viszkető érzéssel járnak.
Használata:
A tartályt testmeleg irrigálófolyadékkal feltöltjük, majd óvatosan felvezetjük a toldalékcsövet. A tartályt összenyomva a hüvelybe áramló folyadék a hüvelyváladékot kimossa és a folyadék összetételétől függően kedvező hatásokat érhet el. A tartályt mindvégig össze-nyomva kell tartani, ügyelve arra, hogy a hüvelyváladékkal keveredett öblítő-folyadékot ne szívja vissza.
Az intimhigiénés problémák sokrétűsége miatt általános receptet adni nem lehet, ezért az irrigáló keverék összeállításához feltétlenül kérje szakorvosa tanácsát.
A természetes öntisztulást elősegíti néhány – a “Szabványos Vényminták” által ajánlott – jól bevált gyógykeverék, melyet a dobozban található mellékletben talál.
A természetes baktériumflóra megőrzéséhez, illetve visszaállításához – amennyiben kezelőorvosa másképpen nem rendeli – általában elegendő a heti egy alkalommal történő irrigálás.
Menstruáció ideje alatt az irrigátor használata kerülendő!

4548 Ft Bruttó