Akció!
,

FORTUNA Neoprén Térdortézis Csuklópánttal

 

Anyag tartalom: 80 % neopren gumi, 10% nylon, 10 % pamut.

A Fortuna neoprén térdstabilizáló kiváló minőségű neoprén gumiból készül, amely biztosíthatja az állandó és egyenletes kompressziót és rögzítést. A rögzítők frottír anyaggal vannak bélelve, amely a viselés során felveszi a nedvességet és javítja a komfortérzetet. A meleget is megtartja, mely emeli a sérült területeken a véráramlást, elősegítve ezzel a természetes gyógyulást és kényelmet.

Az izmokra és ízületekre tett melegítő hatása révén növeli azok rugalmasságát is, ezáltal segít megelőzni a sportsérüléseket. A terméket érzékeny, vagy fájdalmas ízület rögzítésére javasoljuk, ezen kívül enyhébb ízületi sérülések kezelésére, valamint azok megelőzésére, illetve ízületi kopásból adódó panaszok kezelésére is alkalmas lehet.

Használata javasolt térdkalács ficamra hajlamos személyeknek is. A térdszorító egyaránt alkalmas sportolásra, nehéz fizikai munkára, vagy mindennapos használatra, olyan esetekre, amikor a térd hosszú ideig tartó, vagy erős igénybevételnek van kitéve. A termék öt különböző méretben (S-XXL), fekete színben rendelhető meg.

Méret: Mérje meg a térd közepét.

M: 36,5 – 41 cm

L: 41 – 45,5 cm

XL: 45,5 – 50 cm

XXL: 50 – 54,5 cm

20630 Ft 16087 Ft Bruttó

Kiürítés
Méret

S, M, L, XL, XXL