,

RelaxSan Zokni Cukorbetegek részére ezüstszál szövéssel Fehér fekete színek 1 – 6 méretek

Zoknik cukorbetegek és érzékeny lábúak számára.
A RelaxSan különleges tulajdonságú zoknikat fejlesztett ki a cukorbetegségben, lábgombásodásban és érzékeny lábbal rendelkezők számára. A RelaxSan zoknik ajánlottak olyanok számára is, akiknek nincs konkrét problémájuk, csak a zoknik tulajdonságainak köszönhetően mindig tiszta és egészséges lábat szeretnének.
A zokni kompresszió és felső gumis szár nélkül készül, így nem szorít, és nem akadályozza a vérkeringést. A zokni orrvarrása teljesen lapos, így elkerülhető az irritáció a lábujjakkal való érintkezéskor.
A RelaxSan zoknik speciális fonalból készülnek, melyeknek előnyös tulajdonságai vannak: > pamut és X-static (ezüst szál)

Pamut és X-StaticŽ ezüstszálas zoknik

A lent említett műszaki jellemzőkön kívül az ezüstszálas zoknik rendelkeznek az X-StaticŽ szál előnyös tulajdonságaival:

100%-ig természetes: biztonságos, nem mérgező, nem tartalmaznak semmilyen vegyi anyagot, vagy peszticid maradványokat.

Szagtalanító: semlegesíti az ammóniát és a denaturált fehérjéket, a két tényezőt, ami a szagokat okozhatja.

Thermodinamikus: nyáron hűvös, télen meleg a hővezető képesség miatt. Elősegíti a nedvesség áthaladását a visszaverődő és sugárzó energiának köszönhetően.
Antimikrobiális: megöli azokat a baktériumokat, amelyek a szagot okozzák, és megszünteti a gombákat, amelyek felelősek a gombás láb kialakulásáért.
Antisztatikus: az elektromos vezetőképesség nagy kapacitása miatt.
A pamut – X-StaticŽ zoknik két változatban (boka és térd) készülnek, hat méretben (1-6), hogy az összes vásárlói igényt kielégíthessék.

Összetétel: 82% Pamut , 9% X-staticŽ ezüstszál – 6% Poliamid , 3% Elasztán.

4644 Ft Bruttó

Kiürítés
MÉRET

35-37, 37-39, 39-41, 41-43, 43-45, 45-47

SZÍN

FEKETE, FEHÉR